Adventtikalenterikampanja on käynnistynyt!

Vuoden 2020 adventtikalenterin kuva

Lippukuntamme tärkein varainhankinnan muoto on Suomen Partiolaisten adventtikalenterin myynti. Olemme vuosittain saaneet kerättyä kalenterimyynnillä muutamia tuhansia euroja. Jokaiselle hittavaiselle jaetaan kalentereita myytäväksi. 12 kalenterin myymisestä saa tonttumerkin. Myyntiaika on 15.10.-29.11.2020.

Ohessa tiivistetysti ohjeistus kalenterien myyntiin:

Adventtikalenteri maksaa tänä vuonna 10 euroa. Suoraan lippukunnalle tuleva osuus on 4,5 euroa. Loputkin kympistä menee partiotoiminnan hyväksi, Uudenmaan piirille ja Suomen Partiolaisten toimintaan.

Maksutavat:

  • Käteisellä suoraan partiolaiselle. Rahat tilitetään lippukunnalle huoltajien tilin kautta. Tilitys lippukunnalle 30.11. mennessä: Hiiden Hittavaiset FI09 5132 0520 0634 62. Viestiin partiolaisen nimi, joka kalenterit on myynyt. Lippukunta ei pysty ottamaan käteistä rahaa vastaan.
  • Kalenterin ostaminen verkkokaupasta https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/hiiden-hittavaiset-ry/

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä ryhmäsi johtajaan.


Lämmin kiitos osallistumisesta!
terveisin Hittavaisten kalenteritontut

PS. Aikaisemmin tiedotimme, että mahdollisesti myymättä jääneiden kalentereiden palautuksen voi tehdä lauantaina 21. joulukuuta Keravan Citymarkettiin suunnitellun myyntikampanjan yhteydessä. Uudenmaan tiukentuneiden Korona-rajoitusten vuoksi jouduimme perumaan suunnitellun myyntikampanjan, joten olemme järjestäneet tulevan viikonloppuna kalentereiden palauttamisen Kololle seuraavasti:

  • Lauantaina 21.11 klo 15–16 välisenä aikana
  • Sunnuntaina 22.11 klo 15–16 välisenä aikana