Uusi sudenpenturyhmä aloittaa toimintansa

Kivoja uutisia! Olemme aloittaneet uuden sudenpenturyhmän toiminnan maaliskuun alussa. Tähän ryhmään otetaan ekaluokkalaisia. Ryhmä kokoontuu joka toinen torstai 3.3. alkaen klo 18-19.30 kolollamme Ahjossa. Ryhmään mahtuu vielä hyvin mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse helmim[at]hiidenhittavaiset.fi, mikäli tämä ryhmä sopisi partioharrastuksen aloittamiseen tai kaipaat lisätietoja.

Miksi partioon?

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus lapselle. Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!