Mieletön Matka samoajille ja vaeltajille 30.9.-2.10.

Oletko aina halunnut viikonlopuksi matkalle, jolle lähtiessäsi et aavista yhtään, mihin kaikkialle viikonlopun aikana päädyt? Mieletön Matka on juuri sellainen! Viikonlopun aikana saat yhdessä parhaiden partiokavereidesi kanssa kokea unohtumattomia elämyksiä. Aiemmilla Mielettömillä Matkoilla on mm. nukuttu Aulangon näkötornissa, ajettu traktoreilla ja tanssittu diskossa. Mielettömällä Matkalla kaikki on mahdollista!

Matkan hinta on noin 50-60 euroa, mikä sisältää kaikki viikonlopun aikana tehtävät matkat, ruokailut ja aktiviteetit. Tarkempi hinta määräytyy lähempänä tapahtumaa, kun ohjelma on tarkentunut. Hinta on korkeampi kuin tavallisilla viikonloppuretkillä, mutta retkihinnalle saa myös vastinetta elämyksellisestä ohjelmasta.

Mieletön Matka on aiemmin järjestetty kahden vuoden välein, tavoitteena se, että jokainen hittavainen voi osallistua reissulle kerran samoajana ja kerran vaeltajana. Koronan takia tauolle jäänyt perinne käynnistyy nyt uudelleen, eikä tätä reissua kannata jättää väliin!

Mielettömän Matkan ilmoittautuminen alkaa loppukesästä.